NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

3 Ocak 2013 Perşembe

2013 ü karşıladık

Geç oldu biraz ilk yazımı yazmak ama ancak fırsat bulabildim. Yılbaşı günü çalıştım, ertesi gün evde tatildi. Dünde yılın ilk iş günü olarak biraz yoğundu, faturalar falan vaktimi alınca firsat bulamadım yılbaşı gecesinden ve naz dan haberleri yazmaya.
Yılbaşında bir plan yapmamışdık dediğim gibi. Naz zaten o gün biraz keyifsiz ve azcık ateşliydi. Annem güzel yemekler yapmış yedik , içtik afiyetle. Annem, babam, ben, eşim ve tabiki Naz :) Bizde pek uzun uzun sohbet eşliğinde yenen yemekler, özenle kurulmuş masalar olmaz. Herkes yer kalkar hemen masadan :) Ben severim uzun uzun yemek yemeği malesef bana eşlik eden olmaz. Neyse şipşak yemeklerimizi yedik, içkilerimizi çerezlerimizi aldık oturduk derken hadi çarşıda konser varmış gidelim havasına girdik ama pişman olduk çünkü yağmura yakalandık. Tam indik yağmur başladı babam hariç hepimiz gittik fakat ben sadece bızdık için ufak bir şemsiye almıştım, o ıslanmadı , hemen konser alanındaki restorant&bar tarsındaki cafeye girdik. Biz içkilerimizi içmeye orda devam ederken, nazda sütünü içti. Malesef fotoğraf makinemi evde unuttuğum için hiçbirini fotoğraflayamadım :( napalım en azından 1 tane çekebildik:) hafızalarımızda kalacak.

İşte noel anne Naz. Keyifsizdi dediğim gibi. Masada oturdu. Sonra sütünü içti.

Daha sonra yağmur dindi birazcık konseri izledik.Şevval Sam vardı ama kuzucuğun uykusu geldi,  yolda gelirken uyudu. Naz la annemi eve bırakıp arkadaşlara gittik. Tombala oynadık, yedik, içtik, eğlendik ardından 1,30 gibi evimize geldik ama içkiyi birazcık kaçıran kocam eğlenmeye doymadı tabi bodrum gibi yerde merkezde oturunca biraz daha eğlenmeye gitti. Ben yorulmuşum uyudum. Kuzucukda hala uykudaydı ama zor nefes alıyordu hastalıkdan. Kocamda sabaha karşı geldi ve güzel bir uyku çekdik öğlene kadar. Sağolsun sabah annem Naz' a baktı ve bende biraz uyuyup dinlendim. Kızımızla ilk yılbaşımızdı ama meleğim hasta girdi yeni yıla. Allah beterinden korusun sanırım diş çıkartıyor fare dişlerinin yanları hafif kabarmış ve birazda ishal. Diş çıkartırken böyle oluyor diş nezlesi oluyor. Geçer tabiki ama hırçınlık hat safhada. İnanılmaz herşeye daha sinirli, daha hırçın ve herşeye ağlıyor, durduk yere bile ağlıyor.

Ertesi gün güzel bir kahvaltının ardından evdeydik, Naz daha çok hasta gibiydi ve ona bişeyler yedirmekle uğraşmakla geçti tüm gün. Ama nafile yemedi sadece kahvaltı yaptı sonrası ıvır zıvır. Akşam onu anneme bırakıp yemeği dışarda yedik çayımızıda içip eve döndük. Naz a gelince ıhlamur-adaçayı içirdim ateş düşürücü ilaç verip uyuttum. Ama kötü bir gece geçirdi. Burnu, bronşları bayağı tıkalı belliki. Kıyamam ona. Dün biraz daha iyiydi ama geceleri kötü geçiyor.
İşe başladık tekrar dün. Tatilden sonra işe dönmek benim canımı hep sıkıyor, çünkü kızımdan ayrılmak istemiyorum. Vicdanım hep sızlıyor. Sanki büyüyünce ben bakmadığım için ananesini çok sevecekmiş beni önemsemeyecekmiş gibi saçma sapan düşünecelere kapılıyorum biran ama hemen dağıtıyorum kafamdan bunları.
İşte biz yeni bir yılı böyle karşıladık, kızımla sevdiklerimle, dualarla, bin kere ettiğim şükürlerle.
Herkese iyi bir sene olsun inşallah.

6 yorum:

  1. Yeni yılınız kutlu olsun:)) kızınıza da ALLAH uzun ömürler versin

    YanıtlaSil
  2. sizinde kutlu olsun. amin hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel olmuş Naz,nasıl da masum bakıyor,kıyama kuzucuk:)Çok geçmiş olsun,annelik hep vicdan yapmak üstüne kurulu galiba,hiç bitmiyor muhasebe:(Allah sağlık versin,ne diyeyim:)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canım...geçsin bir an önce zira çok uzun sürüyor kuzum gripleri...hepimizin evladına sağlık sıhhat versin inş.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba:)
    mutlu yıllar dilerim,koşuşturmalı eğlenceli güzel bir yılbaşı olmuş:)
    Naz da çok tatlı maşallah,geçmiş olsun,çabucak iyileşsin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. merhabalar :) sizede mutlu sağlıklı sevdiklerinizle güzel bir yıl dilerim. basit ama güzeldi yılbaşı gecemiz teşekkür ederiz biran önce iyileşsin bende dua ediyorum bol bol.

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)