NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

13 Şubat 2013 Çarşamba

ilk adım ayakkabımız...



İlk adım ayakkabımız ta tammm huzurlarınızda. Nedense Naz' a alınan herşeye çocuklar gibi ben seviniyorum Naz' ın yerine. Zaten kuzucuğum pek bişi anlamıyor desem biraz hakkını yemiş olurum çünkü yeni giydirdiğim herşeyi inceliyor. Hele kollarını uzatıp bir sağa bir sola döndürerek ve üstündekini çekiştirerek inceleyişi var ki ısırmaya doyamazsın.
Ay ne heyacan yaptım ilk ayakkabılarını alıcaz diye. Gittik eşimle aldık döndük. Ben de eşimde fazla üstünde durmayı, dükkan dükkan gezmeyi pek sevmiyoruz. Her zaman gittiğimiz 2 dükkan var Naz için, ilkine girdik numara bulamadık 2. sinde aşağıdaki kırmızı papuçlarımızı bulduk ve indirime denk geldik uygun fiyata aldık. 75 tl den 45 tl ye düşmüş. Çok beğendik. Kırmızı deri yumuşacık altıda öyle ayakkabının çok esnek, içide ortapedikmiş. Evde dolaşırken giydirmiyorum. Komşuya, çarşıya, pazara giderken hem sıcak tutsun hem de alışsın diye. Zaten dışarı çıkarken montunu ve beresini giymesi gerektiğini çok iyi bilen, dışarı çıkalım diye giydirmemiz için tutup sürekli montunu getiren bebişim artık ayakkabısız dışarı çıkılmayacağını anlasın diye alıştırmak istiyorum. Zira hala ayakları çok güçsüz , elinden bile tutsak sarhoş gibi yürüyor, henüz yürümeye hiç niyeti yok gibi ama ayakda durmaya çok hırslı yakındır onuda başaracak.


19 numara aldım ama yinede büyük geldi.Nazın boyu uzun ama ayakları mini mini pek kibar :)
Olsun az büyük gelsin. Zira küçük ya da tam üstüne göre aldığım herşey için annemden çok azar işitiyorum . Çocuk bu çabuk büyür neden üstüne göre alıyorsun azcık büyük al diye kızıyor. Bende ne gerek var anne yine alırız diyorum ama bu aralar hak vermeye başladım severek aldığım ve dünya para verdiğim şeyler çok giymeden küçüldü. Neymiş anneler her zaman haklıdır, büyük sözü dinlemek lazım :)
Esasında heryeri kapalı olsun istedim ama numarası ve rengi yoktu. Dışarıda ayaklarını sarsın üşümesin patileri diye ama sonradan düşündüm de yürümüyor ki yağmurda karda kışda dolaşmıyor ki dedim ve bir kez daha içime sindi bu papuçlar.

Hemen ertesi gün giydik papuçlarımızı .Hadi bakalım Naz hayırlı olsun , ilk adımın çok severek, hevesle aldığımız bu minik papuçlarla olsun.
Canım Kızım benim
Sevgiler

4 yorum:

  1. Güle güle giysin güzel Naz:)öpüyorum o küçük cimcimeyi...Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Canım almışsın hayırlı olsun,çok şirin:)Biz de spor ayakkabı aldık ama çok büyük almışız:(Güle güle kullansın Naz:)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim elifcim bizde seni öpüyoruz.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. aldım tubacım ama şunu anladım kıyafet neysede ayakkabı alırken çocuğuda götürmek gerekiyormuş :) bizde spor düşünerek gittik ama yürümeye başlayınca alalım , kız için bu daha uygunmuş gibi geldi. teşekküe ederiz sizde güle güle kullanın öpüyorum

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)