NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

16 Mayıs 2013 Perşembe

Hala Hastayız...

Malesef Naz henüz düzelmedi. 8 gün oldu. Doktorumuz şehir dışındaymış. Akşam dönüyorum cuma sabah hemen getirin göreyim Naz' ı dedi. Öyle bir öksürüyorki hhhııggg diye nefesi kesilip kalıyor kıpkırmızı oluyor bazen kusuyor. Balgamı atmaya çalışıyor ama nefes alamaz gibi öksürünce aklım başımdan gidiyor. Hele dün gece uyku sersemi o kadar korktum ki bişey oldu sandım bebeğime, allah korusun.
Bakalım ilaçlara devam ediyoruz, buhar tedavisine devam ediyoruz. Başka bir sıkıntısı görünmüyor sadece aşırı öksürük yarın doktorumuz ne diyecek bilmiyorum.
Ayrıca bal, zencefil tozu, tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yediriyordum ama bu karışımın uykusunu açtığını farkettim. Acaba tarçın uyku mu açar? Zaten hastalıkdan ötürü uyku düzenimiz alt üst olmuş durumda yine yine dağılmış durumdayız.
Ben onu hasta gördükçe yaşam sevincimi yitiriyorum sanki , herkese sinirleniyorum , kızımdan başka kimseyle ilgilenmek istemiyorum. Sizede aynısı oluyor mu bilmem?
Biran önce iyileş prensesim..

9 yorum:

  1. Hilal Hanım, çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyileşir yavrunuz. Oğlum hasta olunca her anne gibi ben de çok üzülüyorum ama böyle böyle büyüyorlar sanırım. Özellikle hastalık dönemlerinde bize daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Hızla atlatmanızı dilerim hastalığı.

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun canım,evet...biran önce iyileş Naz cım.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim Deniz, aynen böyle büyüyecekler sanırım , daha beterinden korusun Allah yavrularımızı. İnş. çabuk atlatırız. sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ferdecım çok teşekkürler. iyileşsin artık hep hasta yazık :( sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Canım çok gecmiş olsun biran önce iyileşmesi dileğiyle:(

    YanıtlaSil
  6. :((Çok geçmiş olsun canım,havalar çok tehlikeli.Rüzgar dengesizce esiyor.Ne giydireceğimizi şaşırmış durumdayız.Evet canım,onlar hastalanınca hayat duruyor malesef.Allah bir an önce şifa versin kuzuna:(

    YanıtlaSil
  7. Bahar ve burcu çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. tubacım çok teiekkür ederiz canım. havalar garip Naz nazlı :) böyle oluyor sonuç. nerde varsa şifa versin inş. sevgiler canım

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)