NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

4 Haziran 2013 Salı

Bir hastalık daha bitti :)

Naz bunuda atlattı çok şükür. Su çiçeğimizde bitti. Hala kabuklu benekleri var ama azaldı. Parklara ,gezmelere başladık.
Bu ara çok büyük uyku sıkıntısı yaşadığımız Naz la ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Gündüz uykularını reddiyor demiştimya hala devam ediyor ama inatlaşıyoruz saat 3 gibi uyuyormuş öğlenleri, tabi çok yorulduğundan akşam 6 ya kadar uyuyor bu defa da gece uyutamıyorum. Gece 12 gibi ancak gece uykusuna geçiyor. Anneminde benimde sinirlerimiz gerilmiş durumda ama sakin yaklaşmaya çalışıyoruz, geçecek biliyoruz bu dönem. Bende Naz uyudukdan sonra bir kaç işimi yapıp yatıyorum ama saat 1 oluyor , çok yorgun uyanıyorum sabahları, dinlenemiyorum. Hep yorgun ve uykusuz dolaşıyorum ortalıkda.
Hal böyle olunca bende akşam yemeğinden sonra parka götürüyorum Naz'  ı yorulunca daha kolay uyuyor. İşe git, eve gel, evi toparla, Naz la ilgilen, bir de üstüne Nazı parka götür bitkin düşüyorum bu ara. Ama park da yorulunca daha sütünü içerken uyumuş oluyor. Ninni söylememe, pış pış yapmama, sallamama gerek kalmıyor. Umarım en kısa zamanda uykumuz düzelir bizde rahat bir nefes alırız diye umut ediyorum zira iş yerinde işlerimizin de yoğunlaşması evde uykusuzluk ve yorgunluk ben bu yaz aylarını bitiremeyeceğim :(

Bu arada hala gece uykusunda alerjik öksürük devam etmekde, ökrürüken boğulma ve kusma, bunun için Bodrumda doktor buldum en kısa zamanda Naz ı götüreceğim detayları bildiririm.



Pazar günü nazı oyuncak trene bindirdik. Artık dışarda alışverişde asla arabasında ve kucağımızda olmak istemiyor, özgürce kendi yürümek istiyor,bu da işleri biraz zorlaştırıyor. Dün alışverişde migrosu birbirne kattı diyebilirim. Çok meraklı


Turizmde çalışdığımdan yaz aylarını yoğun geçireceğiz bende çok sık girip bloguma yazamayabilirim ya da arkadaşlarımın bazı yazılarını kaçırabilirim ama yazmadan olmaz tabiki! Naz 1 hafta sonra 18 aylık olacak yazımı mutlaka yazacağım :)
Herkese bizden sevgiler

10 yorum:

  1. masallah:) daha guzel gunleriniz booll uykulu geceleriniz olur insllah:)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun Hilalcimm

    Naz'ın ilk fotosuna bayıldım çok güzel :)
    İnşallah uykusu en kısa zamanda düzene girer. Birşey yazmak istiyorum. Ada'da 3'ten önce öğle uykusu uyumuyor. Bazen 4 hatta 5 olduğuda oluyor! Günler artık çok uzun. Mutlaka düzene girecektir. Parkta yorup uyutma olayı bizde de var :))

    YanıtlaSil
  3. Canım çok geçmiş olsun,inşallah bütün yazı sağlıkla geçirirsiniz.Oofff o yorgun kalkmak ne demek çok iyi anlıyorum.Her yerim ayrı ağrıyor.Sen de ben de çocuklarımızın een hareketli dönemlerindeyiz,atlatacağız inşallah.Sabır diliyorum hepimize:)

    YanıtlaSil
  4. etkaca çok teşekkür ederiz sabırla bekliyorum uykulu geceleri :)

    YanıtlaSil
  5. emrecim çok teşkkür ederiz. Naz poz verme konusunda oldukça sorunlu o yüzden böyle fotolar çıkıyor çekince :) ya günler uzadı, üstüne bir sürü hastalık Naz kendine gelemedi bir türlü , bakalım kısa zamanda düzelir umarım. Park çok işe yarıyor. :)

    YanıtlaSil
  6. tubacım amin inşallah sağlık olsun kuzucuklarımızı , çok hareketliler, birde tehlikeyi algıyamadıkları için zor bir dönem ama allah korusun artık atlatacağız :) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  7. Canım çok geçmiş olsun ,maşallah Naz çok tatlı çıkmış maşallah ,uyku sorunu herkezde var özelliklede yaz geldiğinden beri saatler değişti:)

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler öznurcum. ben biraz fazla abartıp stres yapıyorum sanırım uyku konusunda napayım bu yazda böyle geçecek sonuçda hep onların istekdiği gibi oluyor dimi :)

    YanıtlaSil
  9. hadi bununla geçmiş olsun canım,inşallah uykusuda yakında düzelecek,sende daha rahat ediceksin :)
    Bu aylarda bu kadar meraklı ve hareketli olması çok güzel,eğer tersi olsaydı sorundu,şükür ki böyle :) yorucu ama güzel.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkür ederiz ferdacım. inşallah bununla birlikte biter hastalıklarımız. inşallah düzene girer bakalım sabırla bekliyorum.
    evet şükür aklı zekası hareketleri yerinde bin şükür.
    evet yorucu ama tadı birşeyde yok :)
    sevgiler canım

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)