NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

16 Aralık 2013 Pazartesi

Naz 2 yaşında :)

Yıllık iznimin 1 haftasını Naz' ın doğum günü haftasına getirdim ve Naz'ın 10 aralık salı günü olan doğum gününü 14 aralık cumartesi evde kutladık. Akrabalarım, arkadaşlarım hepsi sağolsun geldiler. Kalabalık güzel bir gün geçirdik. Tek sıkıntı evin küçüklüğü çocuklara çok küçük bir alan vardı oynamak için ama idare edildi. Naz balonlarla çocuklarla çok eğlendi ama herkez gittikden sonra derhal uyudu çünkü bayağı yoruldu.
Bu arada aşağıda resimlerde var tütüsünü biz arkadaşlarımla yaptık. Biraz acemice oldu ama yakıştı boncuğuma. Ayrı bir postumda nasıl yaptığımızı anlatırım.
Tatil çok güzeldi. En soğuk günlere denk geldi ve biz evde boncuğumla sıcacık günler geçirdik. Uyurken uyanırken , öğle uykusundan uyanınca yumoş yumoş yanakları öpmek ne güzelmiş. Hiç bitmesin istedim ama bugün pazartesi ve yine ayrıldık ve kızım sanki yine yalnız kaldı :(
-Anne işe gitsin mi Naz?
- Parmağıyla göstererek 'HAYIYYYY' diye bağırdı her seferinde
Buna yürek nasıl dayansın . Büyüdükçe ayrı kalmak daha zormuş.
Soğuklardan nasibini alan Naz yine gribal enfeksiyonla boğuşuyor ama çok şükür ağır değil.
Kızıma 10 aralık günü yazdığım doğum günü mesajını ve fotoğraflarımızı paylaşıyorum.
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler


"Senin ilk günlerini, 10 aralığı, saat 14:50 yi, çirkin tüylü minicik bir bebeği gösterip bu sizin kızınız dedikleri zamanı, cesaretini, hayata tutunusunu asla ama asla unutmayacağım...sen benim şansım ugurumsun, ilk doğduğun günden bu yana benim için dünyanın en güzel bebeğiydin hep öyle olacaksın. Iyiki doğdun meleğim iyiki hayatımsın gunesimsin. Doğum günün kutlu olsun . Hayatına kötülükten çok güzellikler yol göstersin. Yüzünde göz yaşından çok gulucukler olsun canım kızım"












6 yorum:

  1. Oyy oyy Nazım pamuk şekerim doğum günün kutlu olsun resmen gözümüzün önünde büyüyorlar blog sağ olsun tütüsü hiçte acemi durmuyor çok güzel olmuş çok yakışmış mutlu musmutlu sağlıklı bir ömrü olsun pastası çok şirin olmuş bu arada söylemeden geçmeyeyim

    YanıtlaSil
  2. Canım guzinim okurken neşe bukdum yorumunda. Çok teşekkürler. Pastası dayısı nın armağanı. Zevklidir kendidi. Iyiki blog var ve tanışmışiz. Rüzgâr böceği ve seni öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. Hilal cim ne güzel oluyor değil mi evde olmak kuzuyla? İşe gitme faslı başlayınca ise ayrılmak zor oluyor.
    Öncelikle fotolara baktım, Naz peri kızı gibi olmuş,tütüsüne bayıldım, elinize sağlık canım :) İkili ve üçlü fotonuz çok güzel :)
    Allahım nice sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllarını göstersin size inşallah, doğum günü kutlu olsun kızımın adaşı Naz ımızın, benim içinde öp annesi, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler ferdacı, hepimizin evladına inş. beğenmene sevindim. evde olmak çok çok güzel Naz da farkında ayrılmak istemiyor benden ama napalım çalışıyoruz. bende sizi çok çok öpüyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Yerim kuzumu, resmen büyüdü ya :) Çok güzel olmuş canım. Allah daha nice yaşlara erdirsin hep beraber... Öpüyorum ikinizide :)

    YanıtlaSil
  6. büyüdü ece ablası . çok teşekkür ederiz. amin allah sanada göstersin inş :) bende çok öptüm seni çok özledim aynı zamanda. sevgiler

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)