NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

20 Şubat 2014 Perşembe

Huzur ve evrenden istekler...

Bu ara isteklerim hiç bitmiyor. En çok da huzur ve yalnızlık istiyorum. Hayatın karmaşasından, monotonluğundan , gürültü ve koşturmacasından biraz sıkılmış ve yıpranmış durumdayım.
Manevi olarak çok şey bekliyorum herkezden. Eşimden aşırı ilgi, kızımdan usluluk, annemden anlayış, babamdan nasihatsız cümleler... liste uzayıp gidiyor. Ama bendende kimse birşey beklemesin istiyorum  Sanırım biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var. Çok karışmışım.
Bu pazar 1 haftalık izne çıkıyorum. Şu an plan yapmadım ama tek dileğim kızımla yalnız kalmak, yalnızlığın tadını çıkartıp huzur bulmak. Biraz bodrum da arkadaşımda kalmayı, biraz da yakın ama uzak mesafelerdeki arkadaşlarımı günübirlik ziyaret etmeyi planlıyorum ama Naz ile bu seyahatler kafamı dinlememe yardımcı olur mu bilmiyorum.
Herkesin umutları beklentileri amaçları vardır benim de var ama bazen tam hızımı almışken durup nefes almak istiyorum, mola vermek istiyorum, hiç bir şey düşünmek istemiyorum. Hatta belki amaçlarımı rafa kaldırmak istiyorum. Sessizce çığlıklar atıyorum. Bazen dışa vuruyorum, sabrımı kendimi büyük sınavlardan geçiriyorum. Ama bu ara DUR sinyalleri veriyor ruhum.
Umarım biraz kafamı toplar, kızımla güzel vakit geçirir, birazda enerji depolamış olarak bu tatilden geri dönerim.
Evrene iyi dileklerimi, isteklerimi huzurla gönderiyorum, huzurla geri gelsin inşallah
Sevgiler

6 yorum:

  1. Hiloşum kuzum bende aynı durumdayım, çığlık atmak istiyorum tepki aldığım için atamıyorum. Yalnız kalmak istiyorum ama yanımda birileride olsun istiyorum... Bu sene zorlandık hepimiz :(

    YanıtlaSil
  2. Evet tatlım allah sağlık versin atlatılmayacak şeyler değil ama işte patlıyoruz bazen. sabır diyelim şekerim.

    YanıtlaSil
  3. Hilal cim, annelerde insandır ve evet bazen herşey yük gibi gelir ve bunalırız. imdat çağrısı yapsakta pek gören olmaz, umarım dilediğin gibi bir tatil olur. 1 haftalık tatilde, mümkünse sadece yarım gün olsun Naz ı annene bırak ve sahilde yürü, otur...ne istersen ama kafanı dinle, tavsiyemdir canım,sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  4. ferdacım çok teşekkür ederim tavsiyen için o dediğini bende yapma planlarındayım. İnşallah gönlümce olur. çok öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  5. Cnım çok normal böyle hissetmen.Anladığım kadarıyla biraz ebeveynlerin bunlatmış seni,belki de çocuk bakımı için mecburen sürekli iç içe olmak.Sen al kızını uzaklaş,merak etme bence Naz da kalabalıktan bunlamış olabilir,başbaşa çok mutlu olursunuz eminim,mutlu günlerin olsun,dileklerin gerçek olsun:)

    YanıtlaSil
  6. evet haklısın tubacım sanırım biraz içiçe olmak bunalttı dediğin doğru. evet naz da yalnız olunca çok yaramazlık yapmıyor. dediğin gibi güzel geçsin inş. çok öpüyorum canım

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)