NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

12 Ocak 2013 Cumartesi

Bize müsade...

Biz kısa bir süreliğine kızımla tatildeyiz..Yehuu.. Nedense sevinçliyim kızımla dolu dolu hiç ayrılmadan 1 haftamız var. Annemin biraz yorulmuş olması, bir nebze nefes alması gerekçesiyle iş yerinden 1 hafta izin almış bulunmaktayım malum biz bodrum da yaz aylarında izin kullanamıyoruz. Kış ayları sakin geçiyor ve kış tatili yapıyoruz ama ben çok memnunum zira kışları çok seviyorum çokk.
Hiç bir plan yapmadım her zamanki gibi. Bakalım akışına bıraktım kızımla neler yapacağımızı. Belki birkaç günlüğüne İzmire, belki 1 günlüğüne muğla ya arkadaşıma gidebiliriz. Havalar kötü olursa hiç evden çıkmadan da vakit geçirebiliriz. Ama hiç farketmez meleğimle doya doya geçireyimde yer mekan önemli değil, gezmek hiç sorun değil hazır iyileşmişken tekrar hasta etmek istemiyorum prensesi, dikkat etmem lazım.
Naz iyileşti ama bir kaç gündür iyice sinirli sürekli aşağıdaki gibi herşeye sinirleniyor. Ne istediğini anlamazsak, istediğini alamazsa hep bu durumda. Bakalım iznimde nasıl olacak? Çünkü onun siniri ikimizide germiş durumda..
Şimdilik kısa bir mola veriyoruz yazılarımıza ama tatil anılarımız ve fotolarımızla çok uzun değil sekiz gün sonra buradayız.



Sevgiler

6 yorum:

  1. oleeeeyyy


    süper süper iyi tatiller :) çok sevindim sizin adınıza... bolbol koklaşın ana kızz

    YanıtlaSil
  2. sevincime ortak olduğun için çok çok teşekkür ederiz bende çok sevinçliyim

    YanıtlaSil
  3. Harikaaa bol bol enerji depolayın anne kız:)
    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  4. naz'ın bu sinirli hali çok tatlı ama annesi :)

    YanıtlaSil
  5. Anne kız tatilin keyfini çıkarın:)sevgiler

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederiz herkese dönüdük ama biraz üzücü bir tatil geçirdik. anlatıcam hepsini

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)