NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

22 Nisan 2013 Pazartesi

Nene...




 Naz'ın yeni kelimesi 'nene' Bu fıstık bunları nerden öğreniyor bilmiyorum biz öğretmedik çünkü ama anneme sürekli nene diyor :) Ortalıkda nene nene neneeeee diye sürekli bağırıyor. Dede, baba, nene hala anne yok. Bazen ağzından çıkıyor anni diye ama tekrar söylemiyor. Madem nene demeyi öğrendin bizde seni nene yaparız dedik taktık yazmayı kafasına :)
Yürümek için uğraşıyor yardımcı oluyoruz. Güya bizim elimizi tutarak yürüyor ama biz destek vermiyoruz esasında kendi kendine yürüyor farkında değil yinede elimizi asla bırakmıyor. Hadi kızım adım at babaya dediğimizde sırıtıyor ve hop oturuyor. Çok korkuyor.
Dün, pazar günü Nazla parka gittik hemde arabasız. Ama tabi bizi bıraktı abim parka, yürüyerek gitmedik. Parkda çok yoruldu salıncağa biniyor indir beni diyor, indiriyorum , bu defa bir sonraki salıncağa bindir diyor, bindiriyorum. Bu şekilde bütün salıncaklara bindik. Birde ordaki büyük çocuklar gibi merdivenlerden çıkıp kaydırağın en yukarısından kaymak istedi ama bakmıyorki bücür boyuna! tabiki izin vermedim. Ama yürüse çok zor işimiz. Çünkü istediği yöne yürüyor. Hayır dersen ağlıyor çığlık çığlığa hemde. Her ilgisini çeken dükkanın, kişinin önünde duruyoruz, çok uzuyor yolumuz. Öğle yemeğini dışarıda yedi ve uykusu gelince eve gitmek istedim ama gözüm hiç yemedi eve kadar Nazla yürümeyi ve dolmuşa bindik. Dolmuşa biner binmez ilk defa süt içmeden sızdı kaldı kucağımda. Çok yorulmuş demekki.
Öğleden sonra evde vakit geçirdik. Akşam mangal keyfi yaptık terasda bodrum manzarısına karşı ve güzel, güneşli bir pazarıda böylece çabucak, hiç birşey anlamadan geride bıraktık.

Herkese iyi haftalar.

Sevgiler

6 yorum:

  1. yetmiyor yetmiyor bir pazar yaa:))

    YanıtlaSil
  2. oohh pazar keyfi gibisi mi var balım :)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle yetmiyor esracım. cumartesi de olsa keşke keşke :)

    YanıtlaSil
  4. hemde nasıl ececim 6 günü pazar gelsin diye yaşıyoruz resmen :)

    YanıtlaSil
  5. Klasik bir cümle söyleyeyim;az kaldı yürüyecek:))Örtü çok yakışmış Nene Naz'a,şeker kız,bal kız:)Yürüyünce belki daha mutlu olur,özgürce koştururken,bizimki öyle şimdi:)Çok öpüyorum sizi:)

    YanıtlaSil
  6. evet inşallah tubacım. erken doğduğu için herşeyi geç olacak biliyorduk ama bu kadarda geç olacağını düşünmemiştim :) inş. parkda koşturarak gezdiği günleri görürüm yakında :) teşekkür ederiz güzel iltifatların için bizde sizi öpüyoruz.

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)