NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

31 Aralık 2012 Pazartesi

2013 e girerken...

Naz,ben ve eşim, herkese önce sağlık, sonra sevdikleriyle güzel bir yıl geçirmesini dileriz.

İnsanın hayatındaki yeni şeyler hep yeni ve taze bir umut taşır .Aynı, yeni bir yıla girerken bitmez tükenmez isteklerimiz, istemediklerimiz, yeni yılda şunu yapmalıyım , şunları asla yapmamalıyım dediğimiz bir sürü şeyin uzunca bir liste haline gelmesi gibi hep umut içindeyizdir. Benim yoktur yeni yıldan çok fazla beklentim. Uzun uzun listeler oluşturmam kendime. Özel günleri severim elbet herkes gibi. Ama yeni yıla girmek fazlada özel gelmiyor bana.

Doğum günleri, evlilik yıl dönümleri daha bir anlamlı sanki. Yani belki kimisine göre yanlış düşünüyor olabilirim tabiki ama sadece tarih değişiyor, hayatımızda bu tarih yüzünden başka şeyler değişmiyor ki! Herşey kendi elimizde. Yinede kutluyoruz tabi, ben en çok da eşimle tanışma yıldönümümüz olduğu için kutluyorum bu günü. Bir yılbaşı gecesi bir arkadaş ortamında tanışmıştık. İyiki tanımışım dedim hep, keşke daha önce tanısaymışım dedim. Çok seviyorum sevgilim seni nice yıllarımız olsun tabiki sağlıklı ve NAZ' lı.

Naz biraz daha büyüyünce belkide onun için kutlayacağız yılbaşını. Anne ağaç süsleyelim, anne evi süsleyelim, anne şöyle yapalım yeni yılda derse kıyamam ben ona herşeyi yaparım. Canım kızım benim, geçen sene 31 aralık da hastaneden aradılar, ay arıyorlar diye bir sevinç açtık, ama malesef sütün bitmiş süt istiyorlardı. getirdik sütünü, gördük seni, iyi ol biran önce dedim, iyi bir sene olsun, sağlıklı ol, yanımızda ol başka birşey istemem dedim, öptüm seni uzakdan, kokladım uzakdan yine. Sensiz, sessiz, hüzünlü, bir yılbaşı gecesi geçirdik. Eksik hissedik kendimizi, halbuki sen yokdun geçen seneye kadar hiç bir yılbaşı gecesi fakat sana hamile kaldığım günden beri hep yanımızdaydın ve biliyorduk  yani emindik hep de yanımızda olacakdın.

Ben uzun senelerdir, daha doğrusu eşimle tanışdığım yıllardan bu yana hayatımda plan yapmamayı, ayrıca senin erken doğmanda bu kararı almama vesile oldu ki plan yapmıyorum. Planlı yaşamıyorum. Eşim hep son dakikaya bırakır herşeyi bazen çok eğlenir, bazen sessiz olur özel günlerimiz. Ama yinede hep huzur dolu çünkü birlikteyiz ve çok şükür sağlımız yerinde, kızımız yanımızda. Yine bu akşam içinde plan yapmadık. Ailemle bir yemek yeriz. Biraz çerez, cips, hafif içki. Bebiş uyudukdan sonrada arkadaşlara gideriz gibisinden konuşduk ve kapattık konuyu. Olsun ben hergünü yeni yıl gibi yaşıyorum zaten, bana hergün güzel kızımla ve ailemle oldukdan sonra, onlar sağlıklı oldukdan sonra hergünüm yeni benim Naz'ımla, hergün neyi öğrendi bugün diye heyecanlı, huzurlu.Şükürler olsun allahıma.

Heleki bugün aldığım kötü haberden sonra plan yapmamakla doğru yaptığıma bir kez daha inandım. Bugün 5 gün önce yeni doğum yapan arkadaşımın , büyük kızı ki daha 4 yaşında kötü bir tümörle hastaneye kaldırıldığını öğrendim ki yıkıldım. Tüylerim diken diken oldu ama inanıyorum atlatacaklar biran önce sağlığına kavuşacak biliyorum. O yüzden bu yeni yıldan 2013 den herkes için önce arkadaşımın kızı için sağlık, bebeğime, eşime, aileme, kendime bol bol sağlık ve huzur dolu günler diliyorum ve başka bir dilekde bulunmuyorum.

Mutlu yıllar, İyi seneler

Sevgiler

Hilal

6 yorum:

  1. Arkadaşının kızına çok geçmiş olsun,hem onlara hem size sağlık ve mutluluk dolu bir 2013 diliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederiz canım, sizede sağlıklı, mutlu,huzurlu bir yıl dilerim. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. sanada çekirdek ailenle daha mutu güzel yıllar diliyorum

    YanıtlaSil
  4. sanada mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllar şerife :)
    teşekkürler güzincim sanada ailenle huzurlu mutlu yıllar dilerim

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)