NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

25 Aralık 2012 Salı

Cennetden bir köşe :)


Uzaklarda aramaya, cennet nasıl bir yer diye düşünmeye gerek kalmadı, bence burası tamda başlıkda söylediğim gibi cennetden bir köşe. Bayılıyorum denizine, havasına, yağmuruna, yağmur sonrası açan güneşine, fırtınasına, fırtına öncesi sessizliğine, özellikle kışına hayranım. Ben oldum olası yazları sevmem zaten, sıcak, yapış yapış, nemden nefes alınmaz, sivrisinekler bir yandan, gündüzler çok uzun ve işyerinde uzun geçirilen saatler...vs.Ben yazı hiç sevmiyorum.
Buraya tekrar taşınırken kızımıda böyle güzel bir yerde büyütücem diye çok ama çok sevindim. Çocukluğum çok güzel geçti benim, toprakla, denizle, arkadaşlarla doya doya geçirdim. Kızımda inş aynen benimki gibi hatırlaycağı güzel bir çocukluğu olur diyerek bir hevesle geri geldim memleket kokusunu doya doya içime çekdim.
iki - üç gün yağan yağmur, kapalı hava, soğuğun ardından dün açan güneş bugünde kendisinden mahrum etmedi bizi ve aydınlattı, neşelendirdi beni. Bu hava muhteşemdir bodrum da. Dışarısı 14-15 derecedir, ısıtır güneş bütün evleri, denizi, kuşları, içimizi..Kaban ya da mont giyersin terlersin, çıkartırsın üzerinden hafif üşürsün, tatlı tatlı bir meltem eser deniz kokusuyla gelir burnunun ucuna , içine huzur dolar.
İşte bende ofisde oturmuş bu muhteşem havanın en azından bir nebze tadını çıkartırken, aklıma kızım geliyor ve üzülüyorum :( çünkü bu güzel havada onu alsam şöyle denize karşı otursak ana-kız kahvelerimizi yudumlasak (minik kızım türk kahvesi hastası bu arada), kızımda bu güzel havada bol bol oksijen doldursa ciğerlerine mis gibi ama şans belki pazar günüde böyle muhteşem olur ve hayalimi yaparız ana kız diyerek işimin başına geri dönüyorum

Sevgiler.




4 yorum:

  1. bodruma bir kere geldim bir daha gelmem dedim çook sıcak temmuzdu ama sen çok güzel anlatmışsın ben 1981 ocak da doğdum bundan mı bilmem ben de kışı severim bir daha bodruma gelirsem ilk bahar veya sonbaharda geleyim :) bir de ben çalışan annelere gerçekten üzülüyorum ve ilk aklıma gelen bebeğe kim bakıyor sorusu kızını keyifle büyütmen dleğiyle

    YanıtlaSil
  2. çok şanslısın maşallah:)rüyamın tam da içinde yaşıyorsun ne mutlu sana:)Ben de bir kış severim:)

    YanıtlaSil
  3. ege ve annesi evlenmeden önce , evlenicem çocuk yapıp evde oturucam derdim hep am aolmadı şanslıyım ki bebeğime annem bakıyor. evet en güzel mevsimdir sonbahar bodrumda :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim tubanne. şans hepimizin olsun inşallah hayallerimiz hep gerçek olsun

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)