NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

5 Aralık 2012 Çarşamba

Hayatımız gri tonları

Bu ara gri tonları yaşıyorum hayatımı kızımla olan bölümler her zaman rengarenk ama benim ruh halim hep gri. Fazla aktivitemiz yok bu aralar havalarında soğuması ile ev-iş arasında mekik dokuyorum. Ama öyle hep içimde bir sıkıntı, bir bezginlik, bir yılmışlık söz konusu. Böyle karamsar şeyler, siyah-beyaz mektuplar yazmak pek hoşuma gitmiyor sana ama ben bu ara yorgun hissediyorum kendimi. Tabi bir de hiç birşey yapmak gelmiyor içimden, müthiş üşengecim.

Üzülüyorum bu duruma elbet geçici bişi ama meleğimin doğum gününe sayılı günler kaldı. Hatta pazartesi! Çok şeyler hayal ettim kafamdan, planladım, kafamda aldım süsledim yerleştirdim müthiş bir doğum günü hazırladım sana hayalimde. Ama gerşekleştirmek için o enerjiyi bulamıyorum kendimde. Evet pazartesi tam olarak bir senemizi bitiriyoruz göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçti, 1 ay küvez, işe başlamam, taşınmamız, taşınırken 1 ay ayrı kalmamız, seni sürekli özlüyorum hep özledim 1 sene içinde hiç doyamadım sana. Suçluluk, eksiklik, sana yeterli olamadığım hissine kapılma ama çok renkli, heyecanlı, kahkahalı, sevinçli günler yaşadık, yaşattın bize. Bende bu yaşattığın harika dugulara karşılık çok iyi şeyler yapmak istiyorum sana. Sanırım bu sene bu isteğim yine ertelenecek.

Özür dilemek için yazıyorum bu mektubu evet doğum günün için bişeyler planladım tabiki ama hayalimdeki gibi değil. Pazartesi kendi aramızda ailecek bir pasta keseceğiz sana, bir sonraki cumartesi henüz okutamıdığız mevlüdü okutup, sana kınalar yakıp, tekrar pasta keseceğiz. Çok kalabalık olacağından öyle çok özel şeyler yapmayacağız. Biraz evi süsleyip, sana güzel kırmızı bir elbise alıp, yakışır bir pasta yaptırmayı düşünüyorum o kadar. Önümüzdeki günler elbise, ayakkabı, süsler, pasta araştırmamla geçecek. Ama hala benim içimde enerji yok. Meleğim senin için acil gri tonlarından kurtulup , enerji depolayıp, işe koyulmam lazım. 

Vakit çok az. Detaylar sonra :)

Bak yazarken bile heyecan ve enerji geldi. Hadi darısı daha fazlasına :)

Anne olmak müthiş bir şeymiş, senin annen olmak ise harikulade ...

Sevgiler

Naz' ım

2 yorum:

  1. Sevgili arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.1 yıl dile kolay.Bir yavrunun ve annenin en zor ilk yılı.Yorulduk,yorulmuşsun ama inan allanmış pullanmış bir doğumgününden ziyade senin sevgin senin ona gülümsemen ona yeter.İleride bol bol partileri olur daha; ama şu anda en önemlisi sen ve senin sağlığın.Bir pasta 3-5 balon ve sevdikleri yeter de artar da.İstediğin gibi bir doğumgünü tam olarak hiçbir zaman olmayabilir çünkü biz anneler sürekli herşeyin en iyisini istiyoruz.O yüzden boşver,siz mutlu olun,yüzünüz gülsün yeter.Ben de hazırlanıyorum biliyorsun ama sonra dedim ki kendime bu kadar araştırma vs. yaptığım zamanları onu sevmeye harcasam daha iyi.Zamanı gelince nasıl olsa herşey yapılır.öpüyorum,yardıma ihtiyacın olursa blogta mailim var,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içime su serptin. rahatladım biraz yorumunu okuyunca. dimi ama sevelim onları yeter. çok teşekkürler..sevgiler..

      Sil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)