NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

10 Aralık 2012 Pazartesi

Kutlu olsun , mutlu ol hep, iyiki doğdun...

(Meleğim hala yoğun bakımda ama makinesiz nefes aldığı zamanlar)


Tam 1 yıl önce işte tam bu saatde 14,30 girdik bebeğim seninle buz gibi ameliyathaneye. Hala karnımdaydın ama işte o buz gibi yere girince anladım benden koparıp alacaklarını seni. Ürperdim, üşüdüm, titredim hatta korktum. Kalbim kanat taktı pır pıırr uçtu gitti tutamadım. Son kez sordum herşey iyimi bebeğim iyimi iyi olacakmı? Sonra yumdum gözlerimi sonsuz bir karanlık, derin bir sessizlik..Uyandım karnımda acıdan başka bişey yok, bebeğim yok. İyimiydi? ilk sorum oldu. Yarı uyanık halimle hatırladığım "iyimi dedim, nasıl? elleri, kolları, ayakları herşeyi tamam mı? :) diye bile sordum. "Bebeğinizin heryeri tamam" dedi uzman. "sadece kendi kendine nefes alamıyor morarıyor makineye bağladık, siz şimdi iyileşmenize bakın"dedi. Heryer uğulduyor, beynim uyuşuk, nefesim kesik kesik aklımda tek birşey var. Bebeğim, yine bebeğim. Ama aklımdan hiç kötüsünü geçirmedim, iyi olacağını biliyordum. Göremedim seni o gece babandan dinledim bol bol. Melek gibi dedi baban. O melek gibi yüzünü hayal ederek uykuya daldım. Uyandım hemen yanına geldim. İşte dediler bu sizin kızınız. Allahım sanki dünyada benim bebeğimden başka güzel bebek yokmuş gibi hayranlıkla, gözlerim dolu dolu izledim seni. Açmadın gözlerini, dokundum küvezine, burdayım annem dedim korkma hep yanında olacağım dedim, duydun sen beni eminim. Duydunki iyi oldun ve 1 ay sonra çıkdın hastaneden. Sana binlerce teşekkür ettim, Allah' a binlerce şükür ettim yanımızda olduğun için.
Zormuş prematüre bebek sahibi olmak, yorucu, yıpratıcıymış ama bir o kadarda güzel evlat sabihi olmak. Çok yoğun geçti 1 senemiz. İlk zamanlar 15 günde bir sonraları ayda bir gidilen doktorlar, iğneler, kontrol, testler. Yorulduk ikimizde ama deydi herşeye. Senin hergün kilo alışını, büyümeni izlemek tüm yorgunluğumu aldı. O bir kerecik gülmen mucizem oldu. Çok yol katettik ama sonuçta başardık.
Meleğim, sevincim, hüznüm, kaderim, güneşim, nefesim işte tam 1 sene önce bugündü. Endişe,hüzün,sevinç, yüreklerimiz pır pır bekledik seni. Geldin. Minikdin, küçücükdün. Allahım dedim bu küçücük beden bu savaşı yenecek mi? Yennddinn. İyiki geldin, iyiki yendin, iyiki bizimlesin. Doğum günün kutlu olsun meleğim. Sağlıklı, mutlu, uzun yılların, yıllarımız olsun. Allahım sanada bana da başka acılar göstermesin. İyiki sen benim kızım, bende senin annen olmuşum. Bana annelik duygusunu layıkıyla yaşattığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır boncukum.


Nice senelere..

Sevgiler


yüzün hep gülsün meleğim

10 yorum:

  1. Sevdikleri ve sevenleriyle nice nice mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  2. Mutlu Yıllar Naz:)))İnşallah hayat bir daha bu kadar mücadele etmen gereken nedenler çıkartmaz karşına,su gibi duru ve berrak olsun ömrün:)

    YanıtlaSil
  3. Allah, nice uzuun, sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin, yüzünüz hep gülsün :)

    YanıtlaSil
  4. Sıkıntılı günler bitmiş şükür ki :) Doğum günü kutlu olsun Naz,sağlıklı huzurlu ve başarılı nice yıllar geçir sevdiklerinle :)
    Sizleride tebrik ediyorum,anne-babalığınızın 1.yılı kutlu olsun,Allah ayırmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin allah hepimizin evladını korusun. anne-babalığımızı kimse tebrik etmemişti, hoşuma gitti çok teşekkür ederiz. sevgiler

      Sil
  5. O sıkıntılı günler geride kaldı çok şükür..

    İLk yaşını kutluyorum güzeller güzeli Naz'ın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet geçti gitti sıkıntılı günler binlerce şükür. Fakat ben etkisinden kurtulamadım hala galiba :( o da geçecek inş. Çok teşekkür ederiz

      Sil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)