NAZ büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

24 Aralık 2012 Pazartesi

Pazar günü gribi:(


Hiç sevmem grip olmayı, yatmayı ama illa ki her grip oluşum yatarak olur benim. Cumartesi gayet iyiydim. Akşam yemeğinden sonra evi topladım, 2 odayı temizledim, çamaşır yıkadım astım, salonu da ertesi sabah temizleyip, kızımla güzel bir pazar geçirip, alış-verişe gitmek üzere plan yapıp uykuya daldım. Fakat sabah süprizi, boğazım, başım çok acıyor kalkamıyorum yatakdan. O durumu hiç sevmiyorum. Başım ve bütün kemiklerim ağrımasa yine kalkarım yatakdan ama ne hacet. Zorla kalktım kızımın kahvaltısını hazırladım.
Bende bir kaç bişi atıştırdım tekrar yattım ve hiç kalkmadan ilaçlarla biraz gözüm açıldı. Sabah işe gelebildim.
Bebişe ben yatarken sağolsun annem baktı. Canım annem benim. Biz buraya taşınırken ev aramadık annemlerin alt katındaki daireyi tadilat ettirip oturduk. Yani üst katta annem, altında ben oturuyorum. Şanslıyım ailem sonuna kadar arkamda, çok şükürler olsun. Dolayısıyla bebeği soğukda yatağından kaldırıp bir yere götürmeye gerek kalmıyor sabahları annem geliyor, ben çıkıyorum işe.
Annem akşamları yemeğimizide yapıyor hep birlikte yiyoruz. Yemekde yapmıyorum. Nazar indiricem şimdi kendime :) Neyse yani ben işdeyken, başım sıkışınca, bir yere gitmek istediğimde(nadirde olsa), hasta olduğumda annem hep yanımda ve bebeğime bakıyor, hemde çok severek bakıyor. Çok teşekkür ederim sana canım annem ve babam :)
Kuzucuk da sağolsun geç yattı 11 e geliyordu sanırım, biraz iyileştiğimden ve babası geldiğinden annem dinlenmek üzere gitti ve ben uyuttum kızımı, zor uykuya dalıyor. Uyudu ama sabaha karşı 4 de kalktı ve 1 saat yatağın içinde oynadı (bunu yaklaşık 15 günden bu yana yapıyor) Bende uyumasını bekliyorum üstünü örtüp rahatça uyuyalım diye tabi uykusuz kalıyorum hatta bugün hastalıkdan da sanırım saat çalmış, abim kapıyı çalmış, babam aramış hiç birini duymadan mışıl mışıl 9 a kadar uyumuşum ve işe geç kaldım tabiki.
Ama iş yerim 7-8 dk yürüme mesafesinde 9,20 işe geldim. Utandım tabi ama napalım allah beterinden saklasın hasta yatarak geçirilen bir pazar günü, uyumayan bebek, baş ağrısı derken bende dayanamadım sanırım.
Ben pazartesiye böyle başladım bakalım devamı nasıl olacak? Fakat hekese sağlıklı , hasta olanlara şifa, olmayanlara mutluluk, huzur dolu bir hafta geçirmelerini diliyorum.



4 yorum:

  1. çok geçmiş olsun canım annelerimizde olmasa ne yapacağız bilmiyorum

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim. evet allah başımızdan eksik etmesin :)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun,bebeli iken hastalık daha bir zor ama neyseki anneniz varmış,şifa diliyorum Allah tan...

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim. evet kuzucuk varken hep iyiolmam gerekiyor gibi geliyor bana ona bakabilmem için.içgüdüsel sanırım :)

    YanıtlaSil

Hayat paylaştıkça güzel.Siz de fikrinizi yazın ve paylaşın :)